سلام و درود خدمت شما
شمایی که مثل بنده با ظروف نشسته شده و خلاصه آشپزخونه سروکار دارین
البته حدود ۲ شیفت میشه که وظائم تو شیف تغییر کرده
الان مسول جارو و نظافت آسایشکاه و پذیرایی تو شیفت هستم
البته قبل از جارو کشیدن هر روز صبح که دستی به سرویس های بهداشتی هم باید بکشم
مقاله زیر رو بخونیم باشه
واسه ایمنی خودمونه دیگه
بخونیم و عمل کنیم
-------------------------------
گاهی اوقات در خانه حوادثی اتفاق می افتد که متاسفانه ممکن است آسیب های جدی به ما برسانند. خوشبختانه در اغلب موارد پیشگیری از این حوادث و اتفاقات با رعایت چند نکته ساده امکان پذیر است .چند نکته و توصیه که با رعایت آنها می توان از بروز حوادث جلوگیری کرد:
1. هر چند وقت یکبار پیچ دسته قابلمه ها، ماهی تابه و زودپز را سفت کنید. در صورت شل بودن پیچ دسته ها،ممکن است هنگام حمل قابلمه غذای داغ از دست شما رها شود و خطر سوختگی و آسیب دیدگی به وجود بیاید.
2. هیچ وقت درب زودپز را قبل از پایین آمدن سوپاپ باز نکنید. اگر درب زودپز نیاز به تعمیر داشت،سریعا آن را تعمیر کنید و تا قبل از آن از زودپز استفاده نکنید.
3. سوپاپ اطمینان درب زودپز را همیشه به دقت شسته و از نظر مسدود نبودن به طور مرتب بررسی کنید.
4. کف آشپزخانه را همیشه تمیز و خشک نگهدارید. هر وقت مواد غذایی یا آب روی زمین یا سطوح دیگر آشپزخانه ریخت،سریع آن را برداشته و محل را به دقت تمیز کنید. خیس بودن کف آشپزخانه باعث لیز خوردن و افتادن می شود. ضمن اینکه رطوبت و مواد غذایی مورد علاقه حشرات و جوندگان است و بهتر است همیشه کف آشپزخانه را خشک نگه داشت.
5. گاهی اوقات به دلیل نداشتن دسترسی کافی هنگام برداشتن اشیا،آنها از روی کابینت یا از ارتفاع سقوط کرده و باعث ایجاد جراحت،شکستگی و آسیب دیدگی در ناحیه سر و صورت یا دست ها و پاها می شود. هنگام برداشتن ابزار و وسایل از جایی که به راحتی به آن دسترسی ندارید،مانند طبقه های بالای کابینت از یک چهارپایه یا نردبان مخصوص استفاده کنید.
6. در انتخاب نردبان یا چهارپایه ای که برای برداشتن اشیا از آن استفاده می کنید،دقت کنید و از نردبان و چهارپایه مناسب استفاده کنید. گاهی اوقات استفاده از نردبان نامناسب باعث ایجاد حوادثی مانند شکستگی و ضرب دیدگی می شود. مطمئن شوید چهارپایه یا نردبان تحمل وزن شما را داشته باشد و قبل از بالا رفتن از نردبان ضامن و قفل ایمنی آن را ببندید. بعد از برداشتن شی مورد نظر از کسی بخواهید شی را از شما گرفته و در پایین آمدن به شما کمک کند.
7. ظروف شیشه ای و شکستنی که ترک خورده اند یا قسمتی از آن شکسته یا به اصطلاح لب پر شده است را دور بیندازید. استفاده از لیوان ها و استکان های ترک دار و لب پر،خیلی مواقع باعث ایجاد جراحت و آسیب می شود.
8. هنگام روشن کردن شعله اجاق گاز ابتدا کبریت یا فندک را روشن کنید و سپس پیچ گاز را باز کنید. با رعایت همین نکته کوچک و ساده می توانید از بسیاری از آتش سوزی ها پیشگیری کنید.
9. هنگام استفاده از مواد ضدعفونی کننده و جرم گیر از ماسک تنفسی و دستکش استفاده کنید. پنجره ها را باز بگذارید تا هوا جریان پیدا کند و تهویه مناسب انجام شود. کار با مواد شیمیایی و محرک در فضای بسته و بدون تهویه ممکن است باعث ایجاد مسمومیت و تحریکات شدید تنفسی شود.
10. ابزار و وسایل تیز و برنده مانند چاقوها و ساطور را در جایی مناسب و دور از دسترس بچه ها نگهداری کنید .
ماخذ : آشپز آنلاین http://www.ashpazonline.com
سلام عمو آبتین واقعا که خسته نباشی ما گفتیم یه دونه مرد تو رفقامون داریم تو هم که....
سلام خوبی مورد نداره ماهم ازین کارا کردیم
سلام بر شما.
زنده باد بابت شغلتون و وبلاگتون
سلام و خدا قوت

لذت بردم از نوشته های شما ، یه گشتی هم توی وبلاگ زدم ، خوبه مطالب و حوادث بهترم میشه که با دید یک آتش نشان باشه ...
سلام آبتین جان ممنون از راهنماییت
یعنی چی ؟؟؟



دیگه کار دیگه ای نمونده که وظیفه شما باشه ؟؟؟
بقیه اوجا چی کار می کنن ؟؟؟ ها؟ها؟ها؟
مگه ما قهرمانمون رو از سر راه آوردیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما باید بشینی اونجا حکمرانی کنی !!!
مفهومه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
حال شما خوبه؟ وبلاگ بسیار جالبیه. تا بحال با چنین موضوعی روبرو نشده بودم . این نشون میده که شما واقعا کارتون رو دوست دارین.
یک سوال داشتم ازتون: شما وقتی استخدام شدین خیلی بهتون سخت گرفتن؟آخه داداش من فردا قراره بیاد انتحان عملی استخدامی آتش نشانی رو بده..البته اون گواهینامه پایه یک هم داره.
آبتین جان سلام
بنده از سالهای جنگ تا امروز پرستار بودم وهستم . در حال حاضر هم امدادگر و مربی هلال احمرم . خیلی با شغل شما بیگانه نیستم . امید دادن به آدم ها کار منه . سالها مربی اطاق عمل بودم و رابطه ام با دانشجوهام غیر از رابطه ی درس رابطه ی دوستی هم بود . از همون رابطه ها که یه نفر نیاز داره که درک بشه . من برای خیلی هاشون این کار رو کردم .